Start

MKD/KDC’s

DAC

Woonvoorzieningen

Logeren/Crisis

MCG Dagopvang

Snoezeltheek

Contact

Vacatures

Links / Wachtlijst

DWRP Zorggroep

Doorzettingsvermogen, Wilskracht, Resultaat, Plezier

Verwante koppelingen

Stichting Kio: Opvang van gehandicapten

Snoezeltheek D.W.R.P.: Verhuur snoezelruimten, aangepast spelmateriaal, pijnbestrijding via pas-therapie, verkoop rolstoelen en rollators, snoezelrcursussen, showroom Barry Emons

Barry Emons: Aangepast Spelmateriaal, aangepaste bedden, ouderenzorg, snoezelmateriaal

PAS-Therapiecentrum D.W.R.P.: Pijnbestrijding via PAS-Therapie (Physio Acoustic Sound Therapie)

Boris: Gespecialiseerd in speel– en leermateriaal en heeft een dagbestedingsproject

DWRP ZORGGROEP meer dan alleen zorg

Kinderlogopedie

Kinderfysiotherapie praktijk Sleedoorn

Stichting D.W.R.P. werkt samen met kinderfysiotherapie praktijk Sleedoorn. Kinderfysiotherapie praktijk Sleedoorn is gevestigd in het gezondheidscentrum Keizer Karel. Daarnaast zijn kinderfysiotherapeuten van praktijk Sleedoorn werkzaam op het speciaal basisonderwijs de Schakel en de Wending en in één van de locaties voor dagbesteding van Stichting D.W.R.P.  in Amstelveen.

 

Een team van 6 ervaren kinderfysiotherapeuten zetten zich in voor alle kinderen van 0 tot 18 jaar met o.a. ontwikkelingsachterstanden, orthopedische, neurologische of aangeboren aandoeningen, houdings- en/of bewegingsproblemen en sensorische informatie verwerkingsproblematiek.

 

Ze hebben veel ervaring op het gebied van medische en psychosociale ontwikkeling, ontwikkelingspsychologie en pedagogiek. Extra specialisaties van onze kinderfysiotherapeuten zijn het uitvoeren van het ToP programma voor extreem te vroeg geboren baby`s, het  behandelen van kinderen met motoriek en gedragsproblemen, zoals Autisme en/of ADHD/ADD en het behandelen van kinderen met een verstandelijke beperking.

 

Ouders (kinderen) kunnen rechtstreeks contact opnemen met de praktijk voor een intake en uitgebreid onderzoek, waarna er behandeldoelen worden opgesteld.

 

Tijdens de behandeling is er individuele aandacht om met zo veel mogelijk plezier het kind te stimuleren in zijn ontwikkeling. Ouders  (indien nodig ook leerkrachten, begeleiders, artsen en andere hulpverleners) worden waar mogelijk bij de behandeling betrokken, zodat ieder op zijn eigen wijze kan bijdragen aan het stimuleren van de (motorische) ontwikkeling van het kind.

 

Zie ook www.fysiotherapiesleedoorn.nl tel 020 6418610

Fysiotherapiepraktijk Sleedoorn

CaJaWellness: Snoezelmassage voor bijzondere mensen

Enigwinkeltje.nl: Verkoop kleding, sieraden, accessoires, rolstoelen, rollators, aangepast spelmateriaal Barry Emons. Opbrengst gaat naar kinderen met een beperking

 

sinds 1996

25 Jaar

Wachtlijst:

Over het algemeen proberen wij de wachtlijst zo kort mogelijk te houden en gaan hier ook zo soepel mogelijk mee om.

Het beste kunt u contact met ons opnemen, wij kunnen u dan aangeven of directe plaatsing mogelijk is of wat op korte termijn realiseerbaar is.

AVG (Algemene Wet Persoonsgegevens):

Wij houden ons aan de AVG, een uitgebreide beschrijving hiervan is op te vragen via info@dwrp.nl